zaterdag 27 oktober 2007

Employee of the Month October

Het is belangrijk om af en toe eens stil te staan bij wat er in een bepaalde periode gebeurd is. Anderzijds bevordert het feit dat je iemand eens in de bloemetjes zet, de goede werksfeer en motiveert het de medewerker. Het is klaar dat een vaste rubriek "Medewerker van de Maand" niet mag ontbreken. Als teken van waardering zal hun foto een maand lang de zijkolom sieren. Het staat iedereen vrij een gooi naar deze begeerde titel te doen en in de Galerij van Verdienste te komen.

Voor de eerste maand is de keuze niet zo moeilijk of toch wel, want het werd een ex aequo: de founder en de co-founder van deze onderneming!


Deze allerhoogste eer wordt hun toegekend om verschillende redenen.

De founder kan niet genoeg geprezen worden, de Dikke Van Daele bevat te weinig woorden om uit te drukken van welke onschatbare waarde de inbreng van de founder voor deze onderneming is. Zowel bij het in-godsnaam-in-je-hoofd-halen-om-over-de-grote-plas-te-trekken, het plannen, het huizenjagen als het inpakken, wegwezen en weer uitpakken of bijvoorbeeld de ondersteuning bij het maken deze blog. Dit lijstje staat ongetwijfeld niet in verhouding tot alles wat de founder deed en doet in grote en kleine dingen, daarom een welgemeend dank-je founder!

De co-founder verdient een vermelding omdat hij meegaat.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

dank aan de "founder";
voor de luike afwisseling op werk...

Anoniem zei

voor de leuke afwisseling natuurlijk :o))
(nooit twee zaken tegelijk doen)